• Home
  • Nyheter
  • Ny brosjyre fra Foreningen «Vi som har et barn for lite»

Ny brosjyre fra Foreningen «Vi som har et barn for lite»

Når en far mister sin sønn
En fars historie - om å miste et lite barn.

Dette er historien om Elias, om hans korte liv – og død. Mange historier om å miste barn er skrevet, de fleste ført i pennen av en mor. Denne sterke historien om Elias sitt korte liv– og død er sett fra en fars perspektiv. Vi får være med på hele prosessen fra graviditet, fødsel og død til begravelse og sorggruppe og får et unikt innblikk i en fars opplevelser om å miste barnet sitt.

Noen utdrag fra brosjyren: Første natt uten Elias «Vi hørte et spedbarns gråt fra naborommet og jeg så for meg Elias liggende helt lydløst oppe på det kalde rommet». «Idet jeg duppet litt av ble jeg vekket igjen av at Ruth gråt sterkere. Jeg forsøkte å trøste henne, men var maktesløs mot sorgen.» Fra sorggruppen «..Det ble litt taust mellom oss, og jeg husker jeg tenkte at det føltes helt greit egentlig, å bare sitte her litt tause sammen.»

Brosjyren er ment til foreldre som har mistet sitt barn ved livets begynnelse. Den er også nyttig for helsepersonell og alle andre som kommer i kontakt med de rammede. Brosjyren er like aktuell for kvinner som for menn da den vil gi kvinner innblikk i en manns tanker, og øke forståelsen av at vi er forskjellige.

Foreningen ”Vi som har et barn for lite”
Postboks 186
1319 Bekkestua 

Telefon 974 12 026

Personvern

www.etbarnforlite.no 
foreningen@etbarnforlite.no

Org.nr. 980624404 - Kontonr. 0531 09 98542 
Facebook - Twitter Copyright © 2015

UA-76098523-1