Velkommen til seminaret «Et liv uten », en samling for foreldre som har mistet større barn

Fredag 18. – søndag 20. oktober 2024, Holmen Fjordhotell, Asker

Det å miste et barn som har levd noen år, en ungdom eller ung voksen som har satt store spor, etterlater en med et stort hull i hjertet. Det å treffe andre som har opplevd noe lignende, kan for mange ha en god og styrkende effekt. Å få tid og lov til å snakke om den man har mistet, livet uten, og ha tapet i fokus en hel helg er en støttende opplevelse for mange. Når man mister et barn blir drømmer og håp knust, og man tenker på alt som ikke ble. Da er det mye støtte og trygghet i å være flere som deler og forstår.

Litt om programmet:

Knut Andersen er spesialutdannet sosionom, tidligere ansatt ved Sorgbehandling poliklinikk på Akershus Universitetssykehus, og nå høgskolelektor ved VID vitenskapelige høgskole. Knut er en nestor innen sorg og sorgstøtte og vil dele av sin erfaring og kunnskap på feltet.

Det blir også satt av god tid til samtalegrupper i mindre grupper, ledet av erfarne likepersoner fra foreningen. Endelig program og praktisk informasjon vil bli sendt ut til de påmeldte i god tid før samlingen.

Tid:                        Start fredag 18. oktober kl. 18.00 (felles samling etterfulgt av middag), frem til søndag 20. oktober kl. 16.00.

Sted:                      Holmen Fjordhotell, Asker utenfor Oslo

For hvem:             Foreldre som har mistet større barn, det vil si fra skolealder og oppover. Om det er nylig eller flere år siden dere mistet barnet har ingen betydning.

Alle må være medlem av foreningen og ha betalt årets medlemskontingent.

Pris:                       Kr. 500,- per person som dekker reise og to netter på hotellet inkludert måltider.

 

Påmeldingsfrist: 01.09.2024           NB: Begrenset antall plasser. Det kan bli fullt før fristen er ute!

Meld dere på til [email protected] Vi trenger opplysninger om navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, alder på barnet dere mistet og hvor lenge det er siden. Informasjonen vil kun bli benyttet i forbindelse med seminaret og vil bli slettet umiddelbart etter gjennomføringen, jfr GDPR-lovverk om personopplysninger.