Vil du støtte foreningens arbeid?

Gi en gave til Foreningen «Vi som har et barn for lite» 

Altfor mange foreldre opplever den krisen det er å miste det kjæreste man har. Foreningen «Vi som har et barn for lite» hjelper og støtter familier til å bearbeide sorgen. Gjennom kontaktpersoner, lokallag og sorggrupper gir foreningen støtte og hjelp – en møteplass – alltid noen å prate med. Vi er en landsdekkende, livssynsnøytral organisasjon for familier som mister barn i alle aldre. Våre barn vil alltid være våre barn, om de er 0, 4, 14 eller 40 år. Foreningen er der uansett.

En gave fra deg/din bedrift hjelper oss å hjelpe. Alle beløp mottas med takk! Gi en gave som gir mening.

Skattefritak:

Gaver til Foreningen «Vi som har et barn for lite» gir rett til skattefradrag. Dette gjelder hvis beløpet er mellom kr 500,- og 25.000,- totalt i kalenderåret.

Personnummer (organisasjonsnummer hvis det er en bedrift) må opplyses om til foreningen på e-post [email protected] innen 31.12. samme år som gaven gis. Foreningen har ikke selv mulighet til å innhente personnummer fra alle givere, derfor må du selv informere oss.

Ved gaver gitt via Vipps kan du selv registrere ønsket om skattefritak hvis beløpet er over kr 500,- med det samme du vippser gaven.

Du kan lese mer om reglene rundt skattefritak på gaver her: https://www.skatteetaten.no/satser/gaver-til-frivillige-organisasjoner/

Minnegave eller donasjon:

Gavebrev eller takkekort; vi kan tilpasse og lage et personlig gavebrev eller takkekort. Ta kontakt med foreningen på e-post [email protected]

En tradisjonell Bankgiro for innbetaling av gave kan lastes ned her (pdf). Beløpet kan endres.

Tusen takk for at du vil støtte foreningens arbeid

Støtt oss via bank

Bank:  Kontonummer i DNB: 0531 09 98542 

VIPPS

Vipps til nummer 13832

støtt oss vipps

Spleis

Spleis: Opprett en innsamlingsaksjon
https://www.spleis.no/org/8813

spleis

Facebook

Facebook: Opprett en innsamlingsaksjon
https://www.facebook.com/etbarnforlite/fundraisers

facebook